2014. szeptember 16., kedd

8. nap

Délután visszaindultunk Tokyoba. A szállás elfoglalása után Harajukuba mentem. Ez a japán fiatalok divatközpontja. Az üzletekben sok számunkra extrém ruhát árulnak. A lehetőségekhez mérten próbáltam ezeket megörökíteni. Persze a mai ennivalóim se maradhattak ki :)













































4 megjegyzés:

  1. Ez bazársor, vagy bevásárló központ? Tényleg rengeteg mindent árulnak, de mintha ott is lenne némi bóvli. Mi az elején az a jajdezöld?

    VálaszTörlés
  2. Ez bevásárló utca. Teli olyan üzletekkel, ahol a fiatalok vásárolnak.
    Az a jajdezöld, zöldteás jégkrém. Kíváncsi voltam az ízére, azért vettem meg. Érdekes íze volt. Nem is tudom mihez hasonlítani. Azt hiszem, hogy nem ez lesz a kedvenc jégkrémem.

    VálaszTörlés
  3. Arról a jajdezöld jégkrémről nekem a pisztácia jutott eszembe, pedig mennyire kézenfekvő, hogy Japánban ez csak zöldteás lehet.
    Élvezetes ez a színes kavalkád. Az utolsó előtti képen az a "neonszínű" tüll szoknyácska a csajszin és a kékeslila "térdszalag" nagyon extravagáns.
    Néhányukon láttam "emeletes" cipőt is. Lehet, hogy újból divatba jön?

    VálaszTörlés
  4. Erzsi! Ez a képsor nagyon-nagyon tetszett, mert a színeket imádom, de még a stílusok keveredését is. Az extravagancia sem áll távol tőlem. De csak nézni szeretem, én magam egyszerű vagyok, mint az 1x1.
    A kirakatokban jelmezszerűségeket is láttam, gondolom az ott annyira divatos cosplayhez.

    VálaszTörlés